Kerst Kongres

Op onze grootste Algemene Ledenvergadering van het jaar, KK, blikken we met zijn allen terug op het jaar met alle zomerkampen, alle activiteiten en het werk van teams, commissies en het bestuur. Veel belangrijker is, dat we nieuwe zomerkampen bedenken, plannen maken, overleggen en discussiëren. Bovenal is het Kerstkongres een perfecte gelegenheid om al je vrienden weer terug te zien en om het samen gezellig te maken. Op de bonte avond zullen ceremonieel vaarwel zeggen tegen JNM’ers van 25, het nieuwe bestuur huldigen, alle vrijwilligers bedanken en het jaar uitfeesten! Wil je meedenken en genieten van de gezelligheid? Kom dan naar het Kerstkongres!

Als je volgend jaar in een team of commissie wil, dan is het leuk om er het hele KK bij te zijn. Ook als je van plan bent om actief te worden in een werkgroep kun je plannen komen maken. Het plannen van de weekend- en zomerkampen staat ook op de agenda. Wil jij dus graag een kampje organiseren volgend jaar, kom dan zeker ook!

Opgeven

Het KK wordt gehouden op  27, 28, 29 en 30 december 2022. 
Dit jaar zal het KK weer in Haren gehouden worden!
Kerklaan 30, in vleugel F.
Het Thema is de Zeven zeeën

Dagen tot het KK!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Programma

De complete planning van het kerstkongres is bekend, deze is hier te vinden De ouwe sokken verklaringen zullen plaatsvinden op 30 december, omdat we heel veel ouwe sokken hebben dit jaar begint de ceremonie in de middag (13:00) .

Ouwe sokken

Op het KK nemen we afscheid van de ouwesokken, in de vorm van een feestelijke ceremonie. Dit jaar betreft dit de mensen die geboren zijn in 1997.  Voor deze plechtigheid worden er traditiegetrouw ouwesokken cermonies voorbereid. In het overzicht hieronder is te zien welke leden dit betreft en wie een presentatie voor ze gaat maken. Voor deze presentaties zijn veel foto’s en filmpjes nodig, stuur alles wat je kunt vinden naar de presentatiemakers (ook muziek suggesties zijn welkom)! Ook zijn er altijd leuke stukjes voor de ouwe sokken, dus als je iets leuks hebt voorbereid stuur dit naar de ceremoniemeester(s) Bram Oosterbeek!

      Ouwesok                           Contactpersoon          Emailadres 

LET OP. Je ziet dus enkele namen zonder presentatiemakers en mailadressen. Dit betekent dat deze personen nog geen oudesokkenpresentatie gemaakt krijgen. Dat kan niet de bedoeling zijn natuurlijk! Ben jij diegene die dus graag een presentatie maakt voor je beste oude sok? Geef het dan door bij Bram Oosterbeek (en het DB).
 

 
Je kan ook de foto’s uploaden op de STACK. Ga daarvoor naar het mapje “ouwe sokken 2022” en naar de betreffende persoon.
Contact

Contact opnemen kan met het Dagelijks Bestuur (db@jnm.nl).