Steun ons

Bent u oud-lid of enthousiast over de JNM en gunt u jongeren van nu de volledige JNM natuurbeleving? Of halen uw kinderen veel plezier uit de JNM? Dan kunt u de JNM een warm hart toe dragen door middel van een financiële bijdrage. Met uw financiële bijdrage kunnen wij nóg meer kinderen en jongeren enthousiasmeren voor de natuur door het organiseren van activiteiten.

Wilt u structureel bijdragen? Ga dan naar de Donateurschap pagina om te lezen over het donateurschap en het formulier in te vullen.

Hieronder staat informatie over eenmalige schenkingen, omdat wij een ANBI status hebben zijn eenmalige schenkingen aftrekbaar van uw inkomstenbelasting! Dan weet u dus zeker dat uw geld goed gebruikt wordt. Wilt u doneren voor een specifiek doel? Dat kan! Laat het achter in de opmerking bij uw donatie.

Eenmalige schenking

Schenkt u de JNM liever een eenmalige bijdrage in plaats van een structurele bijdrage te doen? Dat kan ook! Steun de JNM door via onderstaande gegevens een eenmalige donatie te doen. Met uw gift draagt u o.a. bij aan de onderhoud en aanschaf van biologisch materiaal. Zo kunnen wij samen met u onze leden de best mogelijke natuurervaring bieden!

 NL79 TRIO 0198 4295 76 t.n.v. JNM te Zeist, onder vermelding van uw volledige naam en adres en het woord “donatie”.

Klik op het pijltje naar rechts om te kijken waar u voor doneert!

Wat gebeurt er met uw donatie?

Bouwen digitaal archief
Bouwen van foto website
Een nieuwe Bondstent
Kookpitten
Schepnetten
Aggregaat voor nachtvlinderen
Vlindernetten
Bondsverrekijkers
Binoculairs

Doet u een grotere schenking? Of heeft u vragen over wat er met uw donatie gebeurt? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-0656655 of via de mail op db@jnm.nl. U wordt dan doorgeschakeld naar het bestuur van de JNM.