Bondsvertrouwenspersonen

Bij de JNM hebben we vier bondsvertrouwenspersonen. Dit zijn twee leden en twee oud-leden van de JNM met wie je contact kunt opnemen als je een vertrouwelijke kwestie wilt bespreken die te maken heeft met de JNM of met mensen die je van de JNM kent, zoals pestgedrag, grensoverschrijdend gedrag, een ander conflict of als je niet zo goed weet hoe je met de situatie om moet gaan. 

Voel je vrij om ook bij twijfel contact met (een van) ons op te nemen: we denken graag met je mee! Alles dat je met ons deelt zullen we vertrouwelijk behandelen en ook niet met elkaar delen zonder jouw toestemming.

Voor algemene vragen kan je ons bereiken via bvp@jnm.nl. De individuele contactgegevens van de vertrouwenspersonen zijn hieronder te vinden.

Katrien van der Hoeven

Katrien van der Hoeven

Huidig lid

Hallo, ik ben Katrien en ga vanaf 2014 met veel plezier mee met de JNM. Ik wil graag dat iedereen met zoveel plezier mee op kamp gaat als ik. Daarom heb ik in de tijd dat ik in het bestuur zat me ingezet voor de veiligheid binnen de bond en zal ik dat doorzetten als bondsvertrouwenspersoon.

E-mailadres: katrien.van.der.hoeven@jnm.nl 
Telefoonnummer: 06-46797046

Rick Stierman

Rick Stierman

Huidig lid

Ik ben Rick, ik ben sinds 2010 lid van de JNM en heb in de afgelopen jaren al veel dingen voorbij zien komen. Ik vind het belangrijk dat de JNM een verenging is waarin iedereen zich welkom voelt, en iedereen zich veilig voelt. Je mag mij altijd een bericht sturen als er iets is waarover je graag advies wilt, of als jij jouw hart wil luchten. Ook als er serieuze dingen spelen sta ik altijd voor je klaar.

E-mailadres:
rick.stierman@jnm.nl
Telefoonnummer: 06-44401870

Mees van der Donk

Mees van der Donk

Oud lid

Hoi! Ik ben Mees en ik ben vanaf 2017 tot en met 2022 lid geweest van de JNM. Ik heb aardig wat kampen gedaan en een hele leuke tijd gehad voordat ik ouwe sok werd. Ik hoop dat je er net zoveel van kunt genieten als ik! Als je iets wil delen, bespreken of je weet niet goed hoe je ergens mee om moet gaan, kun je mij altijd bellen, mailen of een appje sturen. 

E-mailadres: mees.van.der.donk@jnm.nl
Telefoonnummer: 06-22727506

Jonatan den Haan

Jonatan den Haan

Oud lid

Hoi! Ik ben Jonatan, 25 jaar en daarmee “ouwe sok”, maar zeker niet uitgevogeld! Omdat ik 25+ ben, zul je me niet meer op kamp zien. Maar dit betekend niet dat ik niet vaak op kamp ben geweest en in mijn korte maar krachtige JNM tijd ben ik ook actief geweest als KC.

Ik vind het heel erg belangrijk dat iedereen zich goed voelt, lekker in zijn vel zit en een goede tijd heeft. Zowel binnen als buiten kamp. Zit je nou niet zo lekker in je vel of wil je gewoon eventjes praten, dan kan je altijd contact met me opnemen!

E-mailadres: jonatan.den.haan@jnm.nl
Telefoonnummer: 06-23429998

Contactformulier

Als je iets wilt delen met de vertrouwenspersonen maar liever niet wilt mailen of bellenkan je het formulier hieronder invullen. Dit kan ook anoniem, laat dan simpelweg het veld met je naam leeg.