Registrations have closed.
Vogelkamp Meijendelse Madness

Vogelkamp Meijendelse Madness

door
924 924 mensen hebben dit evenement bekeken.

Heb jij zin om aan het einde van de herfst vette vogels te vinden en uit te waaien op het strand? Kom dan mee! Lekker de duinen ingaan of naar de pier van Scheveningen, alles kan.

Aanvullende details

Accomodatie - Gebouwtje

Totale kosten - 25+-

Details

Op vrijdag komen we samen in het scoutinggebouw, waar we samen eten, kletsen en vervolgens gaan slapen. Zaterdag zullen we op excursie gaan op verschillende plekken. Na een dag vogelen zullen we weer terugkeren naar de het scoutinggebouw om te eten. Zondag ochtend is het tijd om op te ruimen en huiswaarts te keren.

Organisatie

Het kamp wordt georganiseerd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies: Technisch LeidingĀ  Wij organiseren dit kamp, dus wij zorgen ervoor dat we een leuke plek hebben en dat er een volledig kc klaarstaat tijdens het kamp. Als je vragen hebt over het kamp kun je die bij ons kwijt. Karel Wiebes: Karel.wiebes@jnm.nl, 0616024212 Joris Blokhuis: Joris.blokhuis@jnm.nl, 0612332115 Biologisch Leider (BL): De BL zorgt ervoor dat er elke dag een leuke biologische activiteit te doen is. Zij weten precies welke plekken in de buurt leuk zijn, en zullen ervoor zorgen dat er excursies worden geleid naar deze plekken. Penningmeester (Ping): Aan de ping moet je aan het begin van het kamp het kampgeld betalen. Corveeco: De corveeco zorgt er met jullie voor dat het kampterrein netjes en schoon blijft. Vertrouwenspersonen: De vertrouwenspersonen zijn er voor de deelnemers. Als je ergens meezit zoals heimwee of als er ruzie ontstaat kan je altijd naar de vertrouwenspersonen komen. Zij zullen zonder jouw goedkeuring nooit iets doorvertellen. Ook niet aan de andere KC'ers. Kooks: De kooks bedenken elke dag wat er gegeten gaat worden en zorgen dat er elke dag door ons wordt gekookt. Elke dag is een andere excursie aan de beurt om te koken: de kookexcursie. De kookexcursie komt wat eerder terug dan de rest op het kampterrein zodat het eten op tijd klaar staat. Op kamp eten we altijd vegetarisch. Het KC bestaat volledig uit leden die zelf ook graag op kamp gaan. Zij betalen net als jij kampgeld en zijn KC omdat ze het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van kampen.

Verblijfplaats

We verblijven net zoals elk jaar in het heerlijke chalet Ockenburgh van scouting De Rimboejagers, een super relaxed gebouwtje met een ruime keuken en goede badkamer.

Paklijst

Slaapzak Matje Fiets Waterfles(sen) voor minimaal 2 liter water Bord of tin en bestek Mok Beerput (Dit is een boekje/schrift waarin mensen na het kamp voor jou een stukje kunnen schrijven) Goede wandelschoenen Fijne kleren voor nat en koud weer Toiletspullen Taart voor het KC Ook handig: Verrekijker Fototoestel Oplader Powerbank

 

Datum en tijd

01/12/2023 - 17:00 aan
03/12/2023 - 11:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends