rieko.haring@jnm.nl

MegaCombiKamp

242 242 mensen hebben dit evenement bekeken.

Dit is het grootste combikamp van de laatste jaren.  Hier zullen wij de kans hebben om te ervaren wat andere verenigingen allemaal zo doen op zullen wij laten zien wat JNM’ers zoal ondernemen. Dit is de kans om nieuwe mensen te leren kennen en een andere invalshoek van buitenzijn te beleven!

Aanvullende details

Accomodatie - NTKC camping Het Groene Hart

Totale kosten - ~15

Details

Dit weekend gaan we samen op kamp met de NJN, Woesteland, de Jeugdsectie van de NTKC, de JWG(Jongerenwerkgreop voor sterrenkunde) en de NVG(Nederlandse Geologie Vereniging). Tijdens het kamp zullen we ons eigen KC hebben en ook een eigen excursie organiseren. Dat doen de andere verenigingen ook. Het doel is dan ook om lekker te gaan mengen en een keer mee te maken wat andere jongerenverenigingen zoal doen. De activiteiten zullen uiteenlopen van je klassieke natuurexcursie naar lekker zweten tijdens wat natuuronderhoud of een natuurbelevingsdagje. De dagen zullen zo zijn ingericht dat je, mocht je dat willen, ook de kans hebt om per dagdeel verschillende excursies mee te doen.

Organisatie

Organisatie Het kamp wordt georganiseerd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies: Technisch Leiders (TL): Zij zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen dat alles op rolletjes loopt. De TL van dit kamp is Rieko. - Rieko.haring@jnm.nl, 06-48972845 Vragen zijn ook voor het kamp altijd welkom. Mail of bel hiervoor met de TL's. Biologisch Leider (BL): De BL zorgt ervoor dat er elke dag een leuke biologische activiteit te doen is. Zij regelen vergunningen zodat we bijvoorbeeld vlinders kunnen vangen en kennen de beste gebieden in de buurt voor wild. Penningmeester (Ping): Aan de ping moet je aan het begin van het kamp het kampgeld betalen. Corveeco: De corveeco zorgt er met jullie voor dat het kampterrein netjes en schoon blijft. Vertrouwenspersonen: De vertrouwenspersonen zijn er voor de deelnemers. Als je ergens meezit zoals heimwee of als er ruzie ontstaat kan je altijd naar de vertrouwenspersonen komen. Zij zullen zonder jouw goedkeuring nooit iets doorvertellen. Ook niet aan de andere KC'ers. Kooks: De kooks bedenken elke dag wat er gegeten gaat worden en zorgen dat er elke dag door ons wordt gekookt. Elke dag is een andere excursie aan de beurt om te koken: de kookexcursie. De kookexcursie komt wat eerder terug dan de rest op het kampterrein zodat het eten op tijd klaar staat. Op kamp eten we altijd vegetarisch. Het KC bestaat volledig uit leden die zelf ook graag op kamp gaan. Zij betalen net als jij kampgeld en zijn KC omdat ze het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van kampen.

Verblijfplaats

We zullen deze week verblijven op camping Het Groene Hart in Hazerswoudedorp. Dit is een kampeerterrein van de NTKC waar wij gebruik van mogen maken. De locatie is ook te bekijken via de website www.kampeerclub.nl/terrein/kampeerterrein-het-groene-hart    

Paklijst

Op kamp is het handig om verschillende dingen mee te nemen. Heb je iets op dit lijstje nou niet en twijfel je of je het echt nodig hebt? Neem dan contact op met de TL’s. Tent/Tentmaatje Fiets Slaapzak en kussen Slaapmatje Waterfles(sen) voor minimaal 2 Liter water Beerput (Dit is een boekje/schrift waarin mensen na het kamp voor jou een stukje kunnen schrijven) Goede schoenen Kleren voor droog, nat en warm weer. Warme trui Toiletspullen Zwemspullen en Handdoek Zonnebrandcrème Ook leuk of handig: Verrekijker Fototoestel Zaklamp/hoofdlamp Vlindernet Insectenpotjes Spelletjes Anti-muggenspul Powerbank voor je mobiel

Privacy

Als je niet wil dat je naam zichtbaar is op de website, stuur dan een mail naar internetredactie@jnm.nl

14 plekken over
 

Datum en tijd

31/05/2024 - 17:00 aan
02/06/2024 - 12:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends