jonathanreijnen@gmail.com, Bram Wiebes

KAMP 2 : THE NEW CLASSIC

493 493 mensen hebben dit evenement bekeken.

Na het daverend succes van KAMP 2023, presenteren wij: KAMP 2. Deze keer nóg Kamperiger, in het altijd zonnige Camperduin.

Samen hebben we een lijst opgesteld met daarop alle dingen die we zo tekenend vonden voor JNM-kamp door de jaren heen. Je kan denken aan biologische opdrachten zoals het vinden en determineren van 10 vogels, maar ook aan iconische JNM-spelletjes. Pap in de ochtend, corvee en een bonte avond. Alles passeert de revue.

Dit alles is gegoten in één groot spel wat we gaan spelen het hele weekend. We zullen dus buiten zijn en ALLES doen wat je op kamp kan doen. En daarmee kan je zelfs een mega leuke prijs winnen. Dat is dan weer niet normaal op kamp, maar KAMP heeft het wel.

Dus… zien we je daar?

Aanvullende details

Accomodatie - Scoutinggebouwtje

Totale kosten - +-25

Details

Op 4 oktober zijn jullie allemaal welkom in het scouting gebouwtje vanaf ongeveer 17:00. Er zullen mensen van het KC en TL's aanwezig zijn om jullie op te vangen. Daarna zullen we met zijn allen gezellig eten. Bij een ander kamp zal je de excursies gaan verdelen die avond. Maar bij dit KAMP weet je al wat we gaan doen. Alleen zullen de teams bekend gemaakt worden zodat jij weet met wie je op pad gaat. Als je een voorkeur hebt, kan je dat natuurlijk laten weten!  Dan zal je een hele dag lekker op pad gaan buiten en de vetste opdrachten uitvoeren. Bij aankomst in het scouting gebouw zal er een jury moment plaatsvinden om duidelijk te maken welk team gewonnen heeft en met de felbegeerde Wisselbekerbokaalbeker naar huis gaat. Op zondag eindigt het kamp om 12:00. Maar mocht je nog op pad willen in de natuur valt er in overleg altijd wat te organiseren met andere deelnemers.

Organisatie

Technisch Leiders (TL's): Zij zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt. Vragen zijn ook voor het kamp altijd welkom. Mail of bel hiervoor met de TL. De TL's van dit kamp zijn: Bram Wiebes: bram.wiebes@jnm.nl; +31 6 13999997 Jonathan Reijnen: jonathanreijnen@gmail.com: +31642762390 Biologisch Leider (BL): De BL zorgt ervoor dat er elke dag een leuke biologische activiteiten te doen zijn en we de kraanvogels gaan zien. Penningmeester (Ping): Aan de ping moet je aan het begin van het kamp het kampgeld betalen. Corveeco: De corveeco zorgt er met jullie voor dat het kampterrein netjes en schoon blijft. Vertrouwenspersonen: De vertrouwenspersonen zijn er voor de deelnemers. Als je ergens meezit zoals heimwee of als er ruzie ontstaat kan je altijd naar de vertrouwenspersonen komen. Kooks: De kooks bedenken elke dag wat er gegeten gaat worden en zorgen dat er elke dag door ons wordt gekookt. Het KC bestaat volledig uit leden die zelf ook graag op kamp gaan. Zij betalen net als jij kampgeld en zijn KC omdat ze het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van kampen. Uiterlijk twee weken voor de aanvang van het kamp krijg je een bestand met extra informatie toegestuurd.

Verblijfplaats

Wij verblijven bij Scouting de Heerlijkheid, Eeuwigelaan 9, 1861 CL Bergen. Vlakbij Camperduin.

Paklijst

Slaapzak en kussen SlaapmatjeWaterfles(sen) voor minimaal 2 Liter water bord en bestek Beerput (Dit is een boekje/schrift waarin mensen na het kamp voor jou een stukje kunnen schrijven) Goede schoenen Kleren voor koud en nat weer Zwemspulen Warme trui Toiletspullen Ook leuk of handig:Verrekijker en vogelboek Andere boekjes naar keuze FototoestelZaklamp/hoofdlamp Spelletjes Powerbank voor je mobiel Absoluut een taart of iets anders lekkers voor het kc 😉

Privacy

Als je niet wil dat je naam zichtbaar is op de website, stuur dan een mail naar internetredactie@jnm.nl

9 plekken over
 

Datum en tijd

04/10/2024 - 17:00 aan
06/10/2024 - 12:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends