Registrations have closed.
Mark van Keulen

Herfstinsecten

859 859 mensen hebben dit evenement bekeken.

De herfst breekt aan, maar dat betekent niet dat de insectenwereld opeens weg is. Sterker nog, in deze tijd van het jaar zijn er allemaal soorten te vinden die juist nu actief zijn. Ga gezellig mee op dit enorm gezellige weekend op zoek naar insecten tussen de herfstbladeren.

Aanvullende details

Accomodatie - Gebouwtje

Totale kosten - ± 25 euro

Details

Herfstinsectenkamp is hét moment om nog te genieten van de laatste insecten van het jaar, we gaan opzoek naar insecten achter boomschors, onder een laag bladeren en in de avond zelfs nachtvlinders. We komen op vrijdagmiddag bij elkaar op de overnachtingslocatie waar we gezellig avondeten, de volgende dag trekken we de natuur in en zullen we uitgebreid op zoek gaan naar de meest spannende insectensoorten, maar ook leuke vogels, planten of andere dieren zullen natuurlijk uitvoerig worden bekeken. Deze dag sluiten we weer af met lekker avondeten en wie weet nog een warme chocolademelk. Zondag is het weer tijd om op te ruimen en naar huis te vertrekken, maar al zal er bij voldoende animo ook dan misschien nog een kleine excursie zijn. Wij kijken er al heel erg naar uit, dus meld je snel aan! Exacte informatie wordt voor het kamp naar alle deelnemers gestuurd. Heb je nog vragen, kijk dan even bij FAQ op de website. Verder zijn vragen natuurlijk ook voor het kamp altijd welkom bij de TL’s

Organisatie

Het kamp wordt georganiseerd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies: Technisch Leiders (TL): Zij zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen dat alles op rolletjes loopt. De TL's van dit kamp zijn  Mathijn Speelman en Mark van Keulen. Vragen zijn ook voor het kamp altijd welkom. Mail hiervoor met de TL's. Mathijn Speelman: mathijn.speelman@jnm.nl Mark van Keulen:  mark.van.keulen@jnm.nl Biologisch Leider (BL): De BL zorgt ervoor dat er elke dag een leuke biologische activiteit te doen is. Zij regelen vergunningen zodat we bijvoorbeeld vlinders kunnen vangen en kennen de beste gebieden in de buurt voor wild. Penningmeester (Ping): Aan de ping moet je aan het begin van het kamp het kampgeld betalen. Corveeco: De corveeco zorgt er met jullie voor dat het kampterrein netjes en schoon blijft. Vertrouwenspersonen: De vertrouwenspersonen zijn er voor de deelnemers. Als je ergens meezit zoals heimwee of als er ruzie ontstaat kan je altijd naar de vertrouwenspersonen komen. Zij zullen zonder jouw goedkeuring nooit iets doorvertellen. Kooks: De kooks bedenken elke dag wat er gegeten gaat worden en zorgen dat er elke dag door ons wordt gekookt. Elke dag is een andere excursie aan de beurt om te koken: de kookexcursie. De kookexcursie komt wat eerder terug dan de rest op het kampterrein zodat het eten op tijd klaar staat. Op kamp eten we altijd vegetarisch. Het KC bestaat volledig uit leden die zelf ook graag op kamp gaan. Zij betalen net als jij kampgeld en zijn KC omdat ze het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van kampen.

Verblijfplaats

Tijdens dit weekend zullen wij in een scoutinggebouwtje in de buurt verblijven. Als er meer bekend is over een definitieve locatie zal deze informatie geüpdatet worden.

Paklijst

Op kamp is het handig om verschillende dingen mee te nemen. Heb je iets op dit lijstje nou niet en twijfel je of je het echt nodig hebt? Neem dan contact op met de TL’s . Slaapzak en kussen Slaapmatje Fiets (Noodzakelijk!!!) Waterfles(sen) voor minimaal 2 Liter water Beerput (Dit is een boekje/schrift waarin mensen na het kamp voor jou een stukje kunnen schrijven) Goede schoenen Kleren voor droog, nat en warm weer. Warme trui Toiletspullen Appeltaart voor het KC 😉 Zonnebrandcreme   Ook leuk of handig: Verrekijker Fototoestel Zaklamp/ hoofdlamp Vlindernet Insectenpotje Spelletjes voor op de camping Anti-muggenspul Powerbank voor je mobiel

 

Datum en tijd

03/11/2023 - 17:00 aan
05/11/2023 - 12:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends