Registrations have closed.
Alma Lobst, Noor Mattheeuwse

Herfst-Illustratie Kamp

981 981 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op dit herfstkamp gaan we samen de natuur in om te tekenen! Het is het perfecte weekendkamp voor alle artistieke JNM’ers (in wording!) We zullen samen op excursie gaan en zodra we iets moois tegenkomen lekker het gras in ploffen om alle paddenstoelen, herfstkleurige bladeren en landschappen rustig te tekenen. We kunnen met elkaars tips en trucjes onze tekenkunsten verbeteren, nieuwe inspiratie opdoen en hopelijk mooie tekeningen mee naar huis nemen. En wie weet wordt er wel een nieuw ontwerp voor de volgende JNM-merch gemaakt! Dus pak je tekenspullen in en kom op Herfst – Illustratie kamp!

Aanvullende details

Accomodatie - Scoutinggebouw

Totale kosten - - +-25

Details

Vrijdagavond rond 17.00 komen we aan en kunnen we met z'n allen avondeten. Zaterdag gaan we overdag op excursie waar we lekker kunnen tekenen en 's avonds kunnen we nagenieten van de dag. Zondag ruimen we op en gaan we rond 12.00 alweer naar huis.

Organisatie

Organisatie Het kamp wordt georganiseerd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies: Technisch Leiders (TL's): Zij zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt. Vragen zijn ook voor het kamp altijd welkom. Mail of bel hiervoor met de TL. De TL's van dit kamp zijn: Alma Lobst: alma.lobst@jnm.nl; +31 6 40917377 Noor Mattheeuwse: noor.mattheeuwse@jnm.nl; +31 6 57941466 Biologisch Leider (BL): De BL zorgt ervoor dat er elke dag een leuke biologische activiteiten te doen zijn. Penningmeester (Ping): Aan de ping moet je aan het begin van het kamp het kampgeld betalen. Corveeco: De corveeco zorgt er met jullie voor dat het kampterrein netjes en schoon blijft. Vertrouwenspersonen: De vertrouwenspersonen zijn er voor de deelnemers. Als je ergens meezit zoals heimwee of als er ruzie ontstaat kan je altijd naar de vertrouwenspersonen komen. Kooks: De kooks bedenken elke dag wat er gegeten gaat worden en zorgen dat er elke dag door ons wordt gekookt. Het KC bestaat volledig uit leden die zelf ook graag op kamp gaan. Zij betalen net als jij kampgeld en zijn KC omdat ze het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van kampen.

Verblijfplaats

We verblijven in een scoutinggebouw in Velp.

Paklijst

Paklijst Op kamp is het handig om verschillende dingen mee te nemen. Heb je iets op dit lijstje nou niet en twijfel je of je het echt nodig hebt? Neem dan contact op met de TL’s. Fiets Slaapzak en kussen Slaapmatje Waterfles(sen) voor minimaal 2 Liter water Beerput (Dit is een boekje/schrift waarin mensen na het kamp voor jou een stukje kunnen schrijven) Goede schoenen Kleren voor droog, nat en warm weer. Warme trui Toiletspullen Tekenspullen Ook leuk of handig: Verrekijker Fototoestel Zaklamp/hoofdlamp Spelletjes Powerbank voor je mobiel

 

Datum en tijd

27/10/2023 - 17:00 aan
29/10/2023 - 12:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends