Sanne Bos, Nina Bos

Boskamp

62 62 mensen hebben dit evenement bekeken.

Bos: wie houd er niet van? Lekker wandelen, vogels kijken, insecten op bomen zoeken en paddenstoelen bekijken – het kan allemaal. Kom je ook mee?

Aanvullende details

Accomodatie - Gebouwtje

Totale kosten - +/- 25 euro

Details

Vrijdag komen we eind van de middag aan en vullen we de avond met gezelligheid. Zaterdags trekken we naar een zo divers mogelijk bos met zowel natte als droge delen om de verschillen mooi te kunnen zien. En dan natuurlijk niet alleen op landschapsniveau, maar ook qua soorten! Mooie bomen, leuke herfstinsecten en prachtige paddenstoelen. In bossen komt een enorme variatie aan planten, dieren schimmels en andere levensvormen voor. Door de diverse kennis leren we weer van alles, en bovendien gaat er niets boven een lekkere herfstwandeling door het bos! Eind van de middag gaan we weer terug en rusten wat uit van de lange dag. Zondags is het helaas al weer tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan.

Organisatie

Het kamp wordt georganiseerd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies, namelijk de organisatoren (Technisch Leiders, TL's), Biologische Leiders (BL's), de penningmeester (Ping), kampkok (Kook), Corvee-coördinator (CorveeCo) en Vertrouwenspersonen (VP's). Voor vragen kun je terecht bij de TL's:

  • Nina Bos (06 22328214 / nina.bos@jnm.nl)
  • Sanne Bos (06 30701131 / sanne.bos@jnm.nl)

Verblijfplaats

We verblijven in een (scouting)gebouwtje in de buurt van het Leudal, de precieze locatie volgt nog  

Paklijst

Paklijst volgt in het convo

Privacy

Als je niet wil dat je naam zichtbaar is op de website, stuur dan een mail naar internetredactie@jnm.nl

25 plekken over
 

Datum en tijd

25/10/2024 - 17:00 aan
27/10/2024 - 11:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends