Wildernis-Survival-kamp

Wildernis-Survival-kamp

door
259 259 mensen hebben dit evenement bekeken.

Dit kamp doen we het eens anders dan anders en gaan terug naar de basis. We laten de luxe achter ons, en gaan een weekend in het bos echt survival doen!

Aanvullende details

Accomodatie - bivakterrein

Totale kosten - komt later

Details

In dit verlengde lente weekend gaan we de natuur eens anders ervaren. Minimalistisch zoeken we een plek in het bos om ons bezig te houden met vuur maken, lepels uit hout snijden en eetbare planten verzamelen. Dit kamp gaat anders worden dan andere kampen, we willen iedereen uitdagen om buiten te slapen, telefoons in hun tassen te laten, en misschien zelfs een weekend in het bos naar de ‘wc’ te gaan. Dus wees je daarvan bewust! Als je vragen hebt bel of mail ons gerust. Duik samen met ons de natuur in 🙂 !

Omdat we niet op een camping staan zijn er geen douches en wc's.

 

Organisatie

Het kamp wordt georganiseerd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies:

 • Technisch Leiders (TL): Zij zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Vragen zijn ook voor het kamp altijd welkom. Mail of bel hiervoor met de TL's. De TL van dit kamp is:
  • Alma Lobst; alma.lobst@jnm.nl  06 40917377
  • Wolf Lobst; wolf.lobst@jnm.nl  06 40468538
  • Yannis Orth;yannis.orth@jnm.nl 06 10615153
 • Biologisch Leider (BL): De BL zorgt ervoor dat er elke dag een leuke biologische activiteit te doen is. Zij regelen vergunningen zodat we bijvoorbeeld vlinders kunnen vangen en kennen de beste gebieden in de buurt voor wild.
 • Penningmeester (Ping): Aan de ping moet je aan het begin van het kamp het kampgeld betalen.
 • Corveeco: De corveeco zorgt er met jullie voor dat het kampterrein netjes en schoon blijft.
 • Vertrouwenspersonen: De vertrouwenspersonen zijn er voor de deelnemers. Als je ergens meezit zoals heimwee of als er ruzie ontstaat kan je altijd naar de vertrouwenspersonen komen. Zij zullen zonder jouw goedkeuring nooit iets doorvertellen. Ook niet aan de andere KC'ers.
 • Kooks: De kooks bedenken elke dag wat er gegeten gaat worden en zorgen dat er elke dag door ons wordt gekookt. Op kamp eten we altijd vegetarisch.

Het KC bestaat volledig uit leden die zelf ook graag op kamp gaan. Zij betalen net als jij kampgeld en zijn KC omdat ze het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van kampen.

Verblijfplaats

We verblijven op Bivakterrein Koolwijk in de buurt van Oss in Brabant. 

Paklijst

De paklijst wordt later met jullie gedeeld

Privacy

Als je niet wil dat je naam zichtbaar is op de website, stuur dan een mail naar internetredactie@jnm.nl

4 plekken over
 

Datum en tijd

17/05/2024 - 16:00 aan
20/05/2024 - 14:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends