Kamiel van Ophem, Iris van Bommel, Rick Stierman

KerstKongres 2023 (opgeven via Googleforms)

260 260 mensen hebben dit evenement bekeken.

OPGEVEN VOOR HET KK KAN > HIER

Op onze grootste Algemene Ledenvergadering van het jaar, KK, blikken we samen terug op het jaar met alle zomerkampen, alle activiteiten en het werk van teams, commissies en het bestuur. Veel belangrijker is, dat we nieuwe zomerkampen bedenken, plannen maken, overleggen en discussiëren. Bovenal is het Kerstkongres een perfecte gelegenheid om al je vrienden weer terug te zien en om het samen gezellig te maken. Op de bonte avond zullen we ceremonieel vaarwel zeggen tegen JNM’ers van 25, het nieuwe bestuur huldigen, alle vrijwilligers bedanken en het jaar uitfeesten! Ook als je volgend jaar in een team of commissie wil, is het KK een geschikt moment om je daarvoor op te geven. Ook als je van plan bent om actief te worden in een werkgroep kun je plannen komen maken. Wil je verder meedenken en genieten van de gezelligheid? Kom dan naar het Kerstkongres!

Aanvullende details

Accomodatie - Gebouwtje

Totale kosten - 24

Details

De ouwe sokken verklaringen zullen plaatsvinden op 30 december, omdat we heel veel ouwe sokken hebben dit jaar, zal dit in de middag al beginnen (13:00) .

Organisatie

Technisch Leiders (TL): Zij zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen dat alles op rolletjes loopt. De TL's van dit kamp zijn Klara van der Hoeven en Rick Stierman. Vragen zijn ook voor het kamp altijd welkom. Mail of bel hiervoor met de TL's. Rick Stierman: rick.stierman@jnm.com; 06-44401870 Kamiel van Ophem: Kamiel.van.ophem@jnm.nl

Verblijfplaats

Het KK wordt gehouden op 27, 28, 29 en 30 december 2023. Dit jaar zal het KK weer in Haren gehouden worden! Kerklaan 30, in vleugel F.

Paklijst

  • Matje
  • Slaapzak
  • Slaap/toiletspullen
  • Warme kleren
Voor bij de vergadering:
  • iets om notities te maken

Niet op aanmelden klikken!

Ga naar de NJO/ZAP pagina en geef je op via de link/googleForms

93 plekken over
 

Datum en tijd

27/12/2023 - 14:00 aan
31/12/2023 - 10:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends