Registrations have closed.
rieko.haring@jnm.nl

KC infoavond

213 213 mensen hebben dit evenement bekeken.

Om iedere KC’er goed voor te bereiden op de zomerkampen organiseren wij deze informatieavond. Ben je een KC’er en wil je nog tips en tricks horen van ervaren JNM’ers of wil je meer leren over hoe we bij de JNM een zomerkamp organiseren? Kom dan vooral deze avond bij ons langs!

Aanvullende details

Accomodatie - We zullen in een afgehuurd gebouwtje of vergaderlocatie zitten

Totale kosten - -

Details

Een zomerkamp wordt georganiseerd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies. Om iedereen die deze zomer een van deze functie bekleed zo goed mogelijk voor te bereiden organiseren wij deze informatieavond.  

Technisch Leiders (TL) zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Voor TL zal er tijd zijn voor tips, tricks en algemene uitleg voor hoe je een zomerkamp moet leiden.

Voor de Biologisch Leiders (BL) is er een aparte activiteit later dit jaar samen met het Bioteam: de BioBorrel. Houd hiervoor de site in de gaten.

De Penningmeester (Ping) is verantwoordelijk voor alle geldzaken. Een begroting heb je als het goed is al gemaakt 🙂 . Deze avond zullen we uitleggen hoe je het beste je geldstroom kan beheren, binnen het budget blijft, hoe je je geld moet verzamelen en hoe je achteraf een afrekening kan maken.

De corveeco zorgt er voor dat het kampterrein netjes en schoon blijft. Deze avond is ruimte voor vragen, tips en tricks om zodat je zo goed mogelijk corveeërs kan aansturen en weet wat je allemaal moet doen.

De vertrouwenspersonen zijn er voor de deelnemers. Als iemand ergens mee zit, moet deze persoon altijd naar de vertrouwenspersonen kunnen komen. Met de bondsvertrouwenspersonen zullen we zorgen dat je alle Do's and Don'ts weet en op de hoogte bent van hoe je met lastige situaties om kan gaan.

De kooks bedenken elke dag wat er gegeten gaat worden en zorgen dat er elke dag door ons wordt gekookt. We zullen deze avond samen koken en de belangrijkste punten om op te letten uit te leggen. Hoeveel eten moet je maken voor hoeveel mensen? Hoe blijf je binnen budget?

De avondco's zorgen ervoor dat er elke avond na het eten wat leuks te doen is zoals een pubquiz, levend stratego of iets dergelijks. Deze avond zullen we de avondco's dan ook vragen om iets creatiefs te verzinnen zodat we na het eten en het serieuze deel van de avond het ook nog heel gezellig kunnen hebben.

Ben je geen KC'er maar heb je wel interesse om meer te leren óf ben je een excursieleider tijdens kamp? Dan ben je ook van harte welkom!

Organisatie

Deze activiteit wordt georganiseerd door het Dagelijks Bestuur

Verblijfplaats

We zullen deze avond in een gebouwtje of evenementenlocatie in of rondom Utrecht zitten. Meer informatie volgt.

Paklijst

  • Goed humeur
  • Je laptop om eventueel aantekeningen te maken, op de Shared Drive te kunnen of om bestanden beschikbaar te hebben.
  • Tupperware voor eten wat misschien overblijft 😉

 

Datum en tijd

22/05/2024 - 18:00 aan
22/05/2024 - 21:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends