Registrations have closed.
Hymke Meijer

JNM Gala

781 781 mensen hebben dit evenement bekeken.

Ook dit jaar zullen we weer één avond onze outdoorbroeken en wandelschoen omruilen voor pakken, galajurken en hakken.

De avond begint met een gezellig dinner en daarna zullen we de rest van de avond samen feesten! De perfecte manier om alvast in de kerststemming te komen en na te genieten van alle mooie kampen afgelopen bondsjaar.

Aanvullende details

Accomodatie - Kampeerboerderij

Totale kosten - 36

Details

Belangrijk!!!! Ook dit jaar is het weer toegestaan om een introducé mee te nemen naar het gala! De perfecte kans om iemand van buiten de JNM eens mee te nemen. Het mag natuurlijk ook een ouwe sok zijn. Neem je een introducé mee? Meld je dan 2x aan!!! Voor dit gala hanteren we een strengere afmeldregeling dan jullie van de JNM gewend zijn. Dit om te voorkomen dat er plekken gereserveerd worden voor mensen die tóch niet komen. Zorg ervoor dat je je uiterlijk een week van te voren afmeldt!

Organisatie

Het gala wordt georganiseerd door Hymke Meijer en Rebecca Schipper. Voor vragen of suggesties, stuur dan vooral een berichtje!

  • Hymke Meijer: hymke.meijer@jnm.nl; 0612126343
  • Rebecca Schipper: rebecca.schipper@jnm.nl; 0655026289

Verblijfplaats

Het gala zal plaatsvinden in kampeerboerderij de Zuurberg in Holten. We hebben een mooie ruime plek voor diner en slaapzalen met bedden! https://www.dezuurberg.nl/kampeerboederij/ Mocht je met het OV komen dan kan je de (OV)fiets pakken vanaf station Holten (6 ov fietsen, 10 minuten fietsen), Rijssen (5 ov fietsen, 30 minuten fietsen) of station Nijverdal (20 ov fietsen, 40 min fietsen). Op zaterdag stopt bus 97 op 30 minuten lopen van de kampeerboerderij, maar deze rijdt niet op zondag. Vanaf station Holten is het 40 minuten lopen dus in theorie is dat ook mogelijk.

Paklijst

  • Toiletspullen
  • Kleding voor het gala*, en mogelijk koud weer buiten
  • Eetgerei**
  • Slaapzak
  • Matje
  • Kussen (of dikke trui)
  • Beerput (optioneel)
*Gala kleding: Natuurlijk wordt niet iedereen verwacht in driedelig of rokkostuum, of de duurste gala jurken op de markt. (Dit mag natuurlijk wel!) Maar we vragen wel iedereen om nette avondkleding te hebben, zodat de galasfeer gedurende hele avond er voor iedereen in zit. ** Het is nog niet zeker of de locatie genoeg servies heeft, hierover in het convo meer informatie.

 

Datum en tijd

16/12/2023 - 17:30 aan
17/12/2023 - 11:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends