annemoon.tiemens@jnm.nl

De Grote Teldag!

422 422 mensen hebben dit evenement bekeken.

Elke soort telt! Daar zijn we ons bij de JNM maar al te goed bewust van. Help jij mee dat bewustzijn te verspreiden?

Aanvullende details

Accomodatie - Gebouwtje

Totale kosten - Gratis

Details

In ecologisch beheerd park de Nooterhof in Zwolle wordt zaterdag 22 april de Grote Teldag gehouden. Inwoners van Zwolle, met name kinderen van 8 tot 12 jaar, worden dan uitgenodigd om met hun soortenpaspoort door het park opzoek te gaan naar zoveel mogelijk organismen. Zo kunnen ze onder oude boomstammen bodembeestjes ontdekken of met een schepnetje waterbeestjes vangen. Voor de JNM is dit een ideale locatie om de JNM eens goed onder de aandacht te brengen bij de jonge Zwollenaren. Dit kan door te helpen met zoeken of door het geven van meer informatie bij de promostand. Ook zoeken we sterke handen die willen helpen met op- en afbouwen. In overleg is overnachten mogelijk. Help jij ook mee? Exacte informatie wordt voor het kamp naar alle deelnemers gestuurd. Heb je nog vragen, kijk dan even bij FAQ op de website. Verder zijn vragen natuurlijk ook voor het kamp altijd welkom bij de Annemoon.

Organisatie

Deze activiteit wordt georganiseerd door Annemoon Tiemens: annemoon.tiemens@jnm.nl; 06-40940385. Vragen zijn altijd bij haar welkom.  

Verblijfplaats

De Grote Teldag zal op een zaterdag zijn. In principe zou er voldoende tijd moeten zijn om op en neer te reizen. Blijf je liever in Zwolle slapen, dan is het mogelijk om in de Nooterhof in een gebouwtje op een matje te slapen.

Paklijst

  • Buitenkleding
Mocht je blijven slapen:
  • Matje/slaapzak/kussen
  • Toiletspullen
  • Handdoek

Privacy

Als je niet wil dat je naam zichtbaar is op de website, stuur dan een mail naar internetredactie@jnm.nl

15 plekken over
 

Datum en tijd

22/04/2023 - 09:30 aan
22/04/2023 - 18:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends