Wolf Lobst, Karel Wiebes

Meijendelse Madness

151 151 mensen hebben dit evenement bekeken.

We gaan dit weekend de natuur in om te zien wat de prachtige omgeving ons te bieden heeft. We hopen de mooiste vogels van ons land te kunnen bewonderen en natuurlijk gezellig met z’n allen te zijn!

Aanvullende details

Accomodatie - gebouwtje

Totale kosten - +-30 euro

Details

Zaterdag zijn er meerdere excursies waaruit je kan kiezen. Een excursiegroep bestaat meestal uit ongeveer 5 tot 10 mensen en wordt geleid door de Excursie Leiders (EL’s). We fietsen dan vanaf de slaaplocatie naar een interessant gebied en gaan vanaf daar te voet verder. Deze excursies worden georganiseerd door de Biologisch Leiders (BL's) Zij kennen het gebied en weten precies waar wat te vinden is. Ook regelen zij vergunningen voor bijvoorbeeld vlinders vangen of het binnengaan van beschermde natuurgebieden. Op kamp kan je dus dieren en plekken van dichtbij zien, die anders altijd buiten bereik blijven. Zij bespreken met de Excursieleiders van de volgende dag waar zij het beste naartoe kunnen gaan. 's Avonds wordt er samen gekookt en gegeten (we eten altijd vegetarisch) en vaak wordt er nog een avondspel gespeeld. Soms gaan we nog op een avondexcursie om nachtactieve dieren te zien.

Organisatie

Het kamp wordt georganisserd door de KampCommissie (ook wel het KC genoemd). In het KC zitten mensen met verschillende functies:

  • Technisch Leiders (TL) : Zij zorgen voor de algehele organisatie van het kamp en zorgen dat alles op rolletjes loopt. De TL's van dit kamp zijn Wolf Lobst en Karel Wiebes
    • Wolf Lobst, wolfdelobster15@gmail.com, 06 40468538
    • Karel Wiebes, karel.wiebes@gmail.com, 06 16024212
Vragen zijn ook voor het kamp altijd welkom. Mail of bel hiervoor met de TL's. Verder bestaat het KC uit een biologisch leider, een penningmeester, vertrouwenspersonen, corveeco's en kooks

Verblijfplaats

Nader te bepalen

Paklijst

De paklijst volgt in het convo. Daarnaast is het handig een fiets te hebben op kamp.

Privacy

Als je niet wil dat je naam zichtbaar is op de website, stuur dan een mail naar internetredactie@jnm.nl

34 plekken over
 

Datum en tijd

29/11/2024 - 17:30 aan
01/12/2024 - 11:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends